فوائد مصرف طالبی در دوران بارداری (قسمت اول)
17 مرداد 1396 ساعت 22:35
0 نظرات

طالبی از ارزش غذایی بسیار بالایی برخودردار است. این میوه پرطرفدار تابستانی میزان مایعات و الکترولیت بدن را تنظیم کرده و دمای بدن را کنترل می کند. از جمله فوائد ارزشمند طالبی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

1. باعث رشد شناختی کودک می شود.

ویتامین A برای سلامت رشد شناختی جنین و پیشگیری از بروز هرگونه اختلالات شناختی در وی ضروری است. این ویتامین در رشد قلب، ریه ها، کلیه ها، چشمان و استخوان های کودک شما موثر است. طالبی حاوی مقدار قابل ملاحظه ای از ویتامین A می باشد. این میوه با داشتن مقادیر بسیار زیادی از اسیدفولیک، در پیشگیری از بروز نقائص عصبی کودک نقش مهمی دارد.

2. باعث شکل گیری سالم استخوان ها و دندان ها می شود.

کلسیم موجود در طالبی در شکل گیری سالم استخوان ها و ساختار دندان های کودک شما کمک می کند. در دوران بارداری هم مادر و هم فرزند به کلسیم نیاز ضروری دارند.

3. از کم خونی مادر باردار جلوگیری می کند.

آهن موجود در طالبی به تولید هموگلوبین خون کمک می کند. زنان باردار برای در امان بودن از کم خونی به مقدار کافی از گلبول های قرمز خون نیاز دارند. این میوه باعث بهبود انتقال خون به رحم می شود و اکسیژن کافی به جنین می رساند.

4. باعث تحریک انقباضات عضلات می شود.

در دوران زایمان، فسفر نقش مهمی در انقباضات عضلات زن باردار دارد. فسفر موجود در طالبی به لخته شدن خون، فعالیت کلیه ها، هدایت پیام های عصبی، ترمیم بافت های آسیب دیده و کارکرد قلب کمک می کند.

5. خاصیت ضد انعقادی خون دارد.

طالبی سرشار از پادبند یا به عبارتی رقیق کننده خون است که از شکل گیری لخته های خون جلوگیری می کند. لخته ها، خطر مسدود شدن رگ ها، اختلالات کلیوی و حملات قلبی را در مادران افزایش می دهند. طالبی مقدار کافی پادبند در خود دارد.

مطالب مرتبط
کلیه حقوق مادی و معنوی این پایگاه متعلق به گروه مادری می باشد. 1395

متن ارسال شده به این بخش